Importanța vizitei periodice la HappyDent Clinic Junior

Mai intelept: E mai usor sa previi decat sa tratezi!


În timpul vizitelor la stomatolog medicii din echipa HappydentClinicJunior pun întrebări despre practicile de igiena orala si nutritionala nu numai ale copilului dar si ale familiei copilului. De exemplu, ar putea să întrebe dacă femeia gravidă sau copilul bea apă fluorizată de la robinet sau dacă mănâncă gustari dulci des sau dacă părinţii îi adaugă şi altceva în afară de apă în sticlă înainte de culcare sau daca este alaptat noaptea. Aceste informaţii pot ajuta pe specialistii nostri in Stomatologie pediatrica să ofere consiliere profesionala, grijă şi educaţie în aşa fel încât să se prevină eventualele boli orale ulterioare.

Mai bogati: sanatatea dintilor este o valoare de pastrat!


Vizitele precoce la stomatolog îl învaţă pe copilul dumneavoastră faptul că sănătatea orală este o valoare de pastrat si care odata pierduta nu poate fi recuperata decat cu costuri psihologice, de timp si este importantă. Un copil care este adus la vizite stomatologice cât mai curând si inca inainte de eruptia completa a dintilor de lapte este mai predispus să aibă o atitudine pozitivă pentru medicul dentist şi vizitele periodice la medic. Femeile însărcinate care beneficiază de îngrijire stomatologică tind să îşi programeze copilul la control mai devreme şi periodic.

Mai ieftin: depistarea cariilor în fază incipientă!


Unul dintre scopurile vizitelor la medicul dentist este acela de a depista bolile dentare cat mai precoce. Caria dentară poate fi oprită sau tratată mult mai eficient si mai usor în fază timpurie. Tratarea cariilor în fază incipientă previne frica de dentist si complicatiile iar costul procedurilor medicale este semnificativ mai mic decât în fază avansată sau in urgenta.