ECHIPA

Nicoleta Van Gelderder

Nicoleta Van Gelder

Manager profesional

Medic dentist Specialist Stomatologie Generala

Doctor in Stiinte Medicale

Membru EAPD (Academia Europeana de Stomatologie Pediatrica)

Master in Psihologie UBB Cluj

Master 2014-2016: Odontologie si Preventologie/ Biomateriale, Universitatea Marsilia

Master 2015-2017: Nutritie si calitatea vietii/ UMF Cluj Napoca

Vezi autobiografie
  1. Am absolvit Universitatea Gr. T. Popa/ Facultatea de Medicina Dentara 1988 si am obtinut prin repartitie guvernamentala in Cluj-Napoca postul de medic dentist la Spitalul Clinic Judetean.
  2. Datorita studiului si formarii mele continue in acest domeniu, am reusit sa obtin bursa Erasmus la Bordeaux/ Universitatea Victor Segalen-2006, Titlul stiintific de Doctor in Stiinte Medicale in 2012, sub indrumarea dnei Prof Dr. Elvira Cocarla, UMF Cluj, Titlul de Master in Psihologie (UBB Cluj,2003), Master in Odontologie Pediatrica/Preventologie si Biomateriale(Marsilia/2015-2016 in curs , iar in prezent urmez studiile masterale de Nutritie si Calitatea Vietii la Facultatea de Farmacie Cluj.
  3. Tema de dizertatie /Frica de dentist la copii sub indrumarea Prof. Dr. Mircea Miclea de la UBB Cluj m-a inspirat in a aborda domeniul de Stomatologie Pediatrica, un domeniu aflat inca in deficit de specialisti in Cluj-Napoca si Romania. Rezultatele studiului au evidentiat ca -pe de o parte- teoria populara „Dintii de lapte nu se trateaza” determina o slaba adresabilitate a copiilor catre Serviciile de Medicina dentara (2000) iar -pe de alta parte- adresabilitatea copiilor catre Cabinetele de adulti erau soldate ori cu refuz ori cu un esec/ trauma/frica de dentist–in lipsa unor Competente profesionale specific pediatrice. Si de aici si ideea infiintarii in pionierat a primei clinici dedicate tratamentelor stomatologice pediatrice din Romania, HappydentClinic Junior devenita Family (2016) cu abordare non sau minim invaziva are ca motto: primum non nocere!
  4. Am profesat in / vizitat clinici de stomatologie pediatrica in tarile Olanda, Franta, Israel in cautarea cu dedicare si perseverenta a solutiei perfecte de proceduri non operative si/sau painfree si fearless de preventie si tratament a cariei dentare!
  5. Ca membru al Academiei Europene de Stomatologie Pediatrica am participat la toate congresele de profil incepand cu anul intrarii Romaniei in Uniunea Europeana: Munchen, Harogate, Winterhour, Nice, Geneva, Paris etc.si am organizat acordat suport in organizarea Congresului de Medicina DentaraTransilvania 2013.
  6. Astfel, ca medic dentist atipic cum sunt, am profesat si in afara cabinetului initiind actiuni educative de voluntariat cu titlul „Altfel de dentist” in Scolile din Cluj (Liceul Eugen Pora si liceul George Cosbuc sau gradinitele Panda, Tandarica, etc) si am fost timp de 10 ani caretaker pentru un copil cu deficienta de vedere.
  7. Imi plac Galele Medicina Arta Cultura din Cluj, calatoriile, am redactat eseuri de opinie sau de calatorie in Viata Medicala sau in Adevarul de Cluj. Sunt membru al Societatii Medicilor Scriitori si Publicisti din Romania. Hipopcrate si arta scrisului, Antologie de autori si texte, vol1. Editura Razesu 2015. 

Echipa noastră de medici este pregătită în mod continuu pentru a fi la curent cu noile metode de tratament și intervenție.


Vă așteptăm într-un cadru modern pentru tratarea și menținerea sănătății dinților copiilor dumneavoastră.

error: Content is protected !!